ANKARA / KIZILCAHAMAM - Şehit Zekeriya Yurdakul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: HEDEF YKS

May

Okulumuz öğrencileriyle Sivrihisar: Ulu Camii, Açık Hava Heykel Müzesi, Sivrihisar Kilim Müzesi, Saat Kulesi ve Seyir Terası, Sivrihisar Tarihi Evleri; Eskişehir: Sazova Bilim Kültür ve  Sanat Parkı, Balmumu Müzesi, Odun Pazarı Evleri, Kurşunlu Camii, Porsuk Çayı gezisi düzenlendi.

May

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıda velilere hitap eden Okul Müdürümüz Arslan KOCA, okul başarısı için veli-okul işbirliğine vurgu yaptı. Öğrencilerin durumları ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra velilerin sorularına cevap verildi. Felsefe Grubu Öğretmeni Ayşegül UÇAR HEDEF YKS Projesinin ilerleyişi hakkında bilgilendirme yaptı. Akabinde veliler sınıf ve ders öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Mrt

Biyoloji öğretmenimiz Emet ÖZTÜRK danışmanlığında İsmail Efe GENÇ, Orhan Can AYGENER, Ümeyir KUVEL 2024 TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Proje Yarışmasında Ankara bölge finallerine katıldı.

Şbt

12. Sınıflara 1. dönemde uygulanan "Performans Değerlendirme Sınavlarının analizleri yapıldı. Sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuza öğrencilerin çalışma motivasyonlarını arttırmak ve avukatlık mesleği hakkında bilgi vermek amacıyla  Avukat EZEL GEMİCİ davet edilmiştir.

Şbt

ANKARA HEDEF LGS 2024 PROJE KOORDİNATÖRLERİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

TOPLANTI YERİ: Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi

TOPLANTI TARİHİ: 06.01.2024

TOPLANTI SAATİ: LGS Grubu: 09.00 YKS Grubu: 14.00

Alınan Kararlar

1.      Projenin dönemlik değerlendirilmesi yapıldı.

2.      İl Koordinatörleri, Ahmet Kulaksız ve Merve Altın tarafından projenin yapılacak rehberlik faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Okul koordinatörleri ile iletişimi daha kolay sağlamak ve koordinasyonu artırmak için whatsapp grubu kurulması kararlaştırıldı.

3.      İmam Hatip Ortaokullarında ve İmam Hatip Liselerinde, proje kapsamında; kamp programları, destekleme yetiştirme kursları, deneme sınavları ve görünürlük çalışmaları konusunda yapılan faaliyetler incelendi. Bu alanlarda yapılacak özgün etkinlik ve çalışmaların yaygınlaşmasına karar verildi.

4.      Görünürlük faaliyetlerinin artırılmasına karar verildi.

5.      İmam Hatip Liselerinin program çeşitliliğinin tanıtılması kararlaştırıldı.

6.      Hedef YKS/LGS Projesi kapsamında, 2. Dönem bir toplantı daha yapılmasına karar verildi.

MSÜ TANITIMI AFİŞ ÇALIŞMASI

Ock

Hedef YKS kapsamında okulumuzda yapılan performans değerlendirme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla KEÇİÖREN BELEDİYESİ DENİZ DÜNYASI, ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİ, JANDARMA MÜZESİ gezisi yapıldı.

Ara

OKULUMUZ FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİ TARAFINDAN 11 VE 12. SINIFLARA YKS ( TYT- AYT) HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZE HEDEF YKS KAPSAMINDA PLANAN TARİHLERDE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SINAVLARI YAPILMAKTADIR.(12. SINIFLARA TYT  11. , 10. VE 9. SINIFLARA TARAMA TESTİ)

Ara

HEDEF YKS KAPSAMINDA 2023 YKS SINAVINDA BAŞARI GÖSTERMİŞ ÖĞRENCİLERİMİZİ SINAV SÜRECİ HAKKINDA DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMALARI İÇİN  11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK.

HEDEF YKS KAPSAMINDA YAPILMASI PLANLANAN PERFORMANS DEĞERLENDİRME SINAV TAKVİMİ

Ara

ÖĞRENCİLERİN BİLGİ DÜZEYİNİN ÖLÇÜLMESİ AMACIYLA 29 KASIM TARİHİNDE DENEME SINAVI UYGULANDI. 12. SINIFLARA TYT YAPILDI. 9.,10.,11. SINIFLARA TARAMA TESTİ UYGULANDI.

Kas

Öğrenci ve Öğretmenlerimize HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI Tanıtımı yapıldı.

Kas

HEDEF YKS PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE MESLEKİ REHBERLİK AMACIYLA 24 EKİM  SALI GÜNÜ TÜRK HAVA KUVVETLERİ MÜZESİ GEZİSİ YAPILDI.

HEDEF YKS KAPSAMINDA TANITIM AFİŞ VE BROŞÜRLERİ

Kas

ÖĞRENCİLERİN BİLGİ DÜZEYİNİN ÖLÇÜLMESİ AMACIYLA 16 EKİM TARİHİNDE DENEME SINAVI UYGULANDI. 12. SINIFLARA TYT YAPILDI. 9.,10.,11. SINIFLARA TARAMA TESTİ UYGULANDI.

Kas

24 EKİM SALI GÜNÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BEYTEPE KAMPÜSÜ GEZİSİ YAPILDI. ÖĞRENCİLERE ÜNİVERSİTE KÜLTÜRÜ TANITILDI. BU SAYEDE ÖĞRENCİLERİN YÜKSEK ÖĞRETİM FARKINDALIĞININ ARTTIRILMASI AMAÇLANMIŞTIR.